TTV Lagerweij neemt goede vorm mee naar buiten! 26/06/2017 13:36 uur

Nieuwsfoto
Na al het enthousiasme rond ons internationaal toernooi is het een tijdje stil gebleven rond onze vereniging, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat er niets gebeurt. Integendeel, we zijn na het indoorseizoen direct overgegaan naar outdoor. Om te beginnen hebben we de laatste twee wedstrijden van de Gelderse Vallei Wintercompetitie in Scherpenzeel meegedaan en daar konden we goed partij bieden tegen de gevestigde orde. Na die twee zaterdagen hebben we de trainingen ook weer hervat en al snel zijn we gestart in de Zomeravondcompetitie van Gewest West. Inmiddels hebben we al vier rondes gehad en het begint allemaal steeds beter te draaien! Het harde trainen begint zijn vruchten af te werpen en ondanks de verschillende teamsamenstellingen zijn we elke ronde van de competitie nog bij de eerste vier geëindigd. Dit biedt natuurlijk perspectief voor het vervolg van het seizoen en in dat vervolg staat ons eerst een reis naar Engeland te wachten. Vrijdag 26 mei reizen we met 9 touwtrekkers af naar Bristol om daar deel te nemen aan het internationaal jubileumtoernooi van Felton Eccles Tug of War Club. Deze vereniging bestaat al 70 jaar en heeft in al die jaren veel connecties opgebouwd, wat zal leiden tot een vol deelnemersveld. Op het moment van schrijven staan er 37 verenigingen op de startlijst en samen met de goede weersvoorspellingen belooft het een mooi toernooi te worden! We houden u natuurlijk op de hoogte van de uitslagen aldaar.
 
Na ons uitstapje naar het Verenigd Koninkrijk zijn we zelf weer aan de beurt om iets te organiseren. En wel onze ‘eigen’ avond in de Zomeravondcompetitie. Zaterdagavond 10 juni zal er op het veld aan de Oude Holleweg gestreden worden door tal van goede verenigingen uit ons gewest, zowel dames als heren. Publiek is natuurlijk van harte welkom en de toegang is, zoals u van ons gewend bent, helemaal gratis.
 
Na deze ronde van de competitie zal de boog nog iets strakker gespannen worden, want 17 en 18 juni staat het NK Outdoor op de agenda. Dit toernooi zal plaatsvinden in Bentelo en wij van TTV Lagerweij zullen op zaterdag 18 juni deelnemen in de klasses tot 600 en tot 680 kilogram.
 
Het verdere verloop van 2017 is nog even afwachten, maar wij zijn in ieder geval al bezig met de voorbereidingen voor het komende indoorseizoen. Met het WK Indoor in China in maart 2018 belooft het een bijzonder seizoen te worden en daar willen wij natuurlijk met de vereniging wat moois van maken.
 
Dit was het weer voor dit moment. Voor het laatste nieuws kunt u ons blijven volgen via Facebook of via onze website!
 
 
We houden u op de hoogte!